FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

20 October 2012

Eqbal's Pet

ni la cat kesayangan eqbal! namanya ginger yang boleh berkata-kata...kalau bukak app ni, terus sengih bongeh, siap nak shiom cat dia tu...kalau tickle kaki ginger ni nanti dia ngekek ketawa, kalau pegang kepala dia buat bunyi purrrrrr...purrrrrr...cute je! lagi cute sebab dia tiru apa yang kita cakap...bagus juga ada app ni, boleh la bagi dia ralit kejap sementara ai buat kerja rumah ke, itu ini ke...sebelum ni dia suka app talking peguin tu, tapi dah busan agaknya...dia tak baper nak layan...mujur ada app baru ni...

itu jer pon ai nak cerita...hehehehehe

Published with Blogger-droid v2.0.8

2 comments:

didil said...

medina pun maen ni skang.dulu maen yang talking dog tu.name ben.hehehe.kite pun suke bile cat ni mandi pastu pakai kan dryer bulu mengembang jek.haha

elise said...

didil
app ni besh sikit, dulu eqbal main yang talking peguin tu, tapi dah bosan...ginger talk ni nampak menarik sikit banding talking peguin tu...comel jer kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...