FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

23 October 2012

Advance Thought!


googled!


pejam celik dah nak dekat cuti sekolah
mulalah plan itu ini dalam kepala
seawal bulan 11 ai dah mula menyusun jadual
insyaAllah
ini cuma perancangan ai dan mr. hubby

minggu pertama bulan november
plan nak bawa anak-anak pergi bercuti
tapi dalam kata lain bukan lah percutian yang sebenar sangat pom
mengekor hubby ke port dickson
hehehehehehe
alang-alang tu bercuti la sekali
biarlah mr. hubby bekerja demi agama bangsa dan negara juga familinya
dan biarlah pulak ai bercuti dan bersenang lenang bersama anak-anak
berendam dalam pool dan menenangkan pikiran
wahhhhhhhhhhhhhh gitew

minggu kedua 
anak-anak terlibat dengan taska punya program
elham mungkin masuk acara berdikir barat ewa bule ewa bule
tapi eqbal belum lagi tau masuk acara apa
tak pe
biar teacher depa yang decide 
ai folo jer la nanti

minggu ketiga pulak
ai rancang nak meng-khatan-kan anak teruna ai tu; abang eiman
lagi pon dia dah request tu 
lagi mudah keja ai
deal ngan abah ai kat kampong
mintak tolong abah bookingkan klinik kat kampong
ai pom 1st time nak meng-khatan-kan anak
nervous juga sambil teruja
dah anak teruna rupanya anak ai tu
hehehehehehehehe

minggu keempat tiada perancangan lagi
mungkin berkampung di kampung halaman je
lagi pun abang eiman tengah dalam fasa berkhatannya tu
so satu famili kenalah bagi support 
dan berkuarantin tak bercuti atau kemana-mana

masuk bulan disember
minggu pertama tu mungkin akan meraikan hari lahir elham
juga sambutan anniversary ai dan mr. hubby yang ke lapan tahun
fuhhhhhhhhhhhhhhhhh
lapan tahun uols
mungkin juga masih hijau
mungkin juga masih 'baru' bagi sesetengah pendapat
tapi dalam masa lapan tahun
pelbagai cobaan
dugaan
dan ujiaan yang ai dan mr. hubby dah hadapi
alhamdulillah
kami masih teguh dan kuat bersatu sebagai suami isteri
sebagai ibu dan bapa kepada anak-anak
eh banyak pulak citer pasal ni
namanya pom berkahwin
gitulah
perkahwinan yang bahagia tanpa ada onak duri
mungkin terjadi pada fairy tales story
'they married and lived happily ever after'
yes of course am happy with my family
with my dearies hubby
with my children
setakat gado manja sikit-sikit tu normal la
sentap sana, merajuk sini
pujuk situ, rayu sini
baru lah mencabar jadinya
am just human being so do him, we’re not perfect, 
but ai know he makes me complete, and ai am his other half
well that’s we called married...
hahahahahaha

ehhhhhhhhhhhh
melalut lagik

okey la
lagi lama ai ngadap belog ni
lagi panjang pulak ai bercerita pasal kehidupan berumahtangga
hahahahahahaha
padahal nak cerita pasal planning cuti sekolah yang akan datang je









0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...