FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

31 October 2012

Kuasa Membeli

tu diaaaaa...memang kuasa membeli adalah di tangan wanita, oleh itu berbangga la wahai wanita sekalian...contoh adalah gambar di atas...ni sebagai contoh saja, tayah carik contoh lain, tapi jadikan diri sendiri sebagai contoh sudah...cessssssss, klau contoh yang baik, mulia juga kedengarannya...kui kui kui....ni contoh yang kurang baik, baik tayah bangga...tapi tak pa, ai saja la mau cerita...hasil pembelian ai tu tayah susah payah kuar, tayah susah payah carik kedai...haaaaa, itu bagus la jugak...menjimatkan kos, masa dan tenaga kekdahnya...hehehehe...

dari kiri, itu adalah collagen ephyra...top up setok yg kian merosot, lagi lagi kak di buat sales, harus segera merembat sebelum kesesalan dan kesebalan melanda...terus order online, dan pos laju pon tiba beberapa ari kendian...mudah kan...setitik peluh pun tak menitik hasil pembelian itu...kekekekeke...

yang tengah itu multivitamin untuk anak anak tersayang, dan mendapat barang percuma sebotol minyak hangat katenya...baguslah...ada gunanya untuk mengurut mr. hubby, yang klau boleh tiap malam minta diuruti...

yang kanan itu pula just fruit tree, 3 kotak tu cuma rm10 saja, lalu senang ati terus memilih jus kegemaran...lalalala...dan oh, lupa...ada free gift juga mendapat alas gelas 2 pasang...2 warna oren, 2 warna hijau...

kedua barang tersebut pulak penjual menjual barangannya di foyer opis ai! hahahahahaha, bagus betul!

tapi secara kontranya...ada sesetengah barang tu bukan keperluan sangat pun, tapi benda dah depan mata, lajuuuuuu pulak membelinya yer...hihihihihi

Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...