FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

03 October 2012

Makan-Makan @ Sushi King



selain berada bersama keluarga, ai percaya sometimes kita perlu menikmati waktu-waktu berharga kita bersama BFF! oleh itu, mari lah BFF, mari chit chatting, gossiping and kutuk each other sambil menikmati a good food juga...

ini adalah perjumpaan jumaat lepas, ia bukan lah satu perjumpaan yang rutin...cuma kalau terasa mahu berjumpa, mahu bergossip, mahu chit chat...angkat phone dan mari kita bertemu!

kali ni kami ke restoran sushi king kat setia city mall, wah wah wahhhhh...sejak menjak SCM ni dibuka, waktu rehat pada hari jumaat nan panjang tu dah tak bermakna lagi untuk menjejaki SACC Mall, shah alam mall, kompleks pkns, plaza alam sentral dan yang sewaktu dengannya...eksen benar ya...hahahahahaha! bukan eksen, tapi sopping kompleks baru, tentulah teruja untuk menerokainya lagi pula waktu rehat panjang apa kan! hahahahahaha...*excuses!*

gambar tak banyak yang ai ambil...waktu amat berharga untuk sesaja camwhore, baik gunakan waktu yang ada dengan bergossip! udah la pula ai ni udah bertukar tempat kerja dengan mereka, waktu amat suntuk dan mencemburui kami! oleh itu, jangan mensia-siakan waktu yang terhad ini...hehehehehe

kami order kacang edamame, makan sepiring sushi sementara pesanan tiba...mujur tak makan banyak banyak lagik, kalau tak mau sendat perot nak abiskan segala food yang ada...

ini lah BFF ai
kak shipah - pia
 ai order ini untuk air - recommended!
owhhhh sedapnya ginger soda!

dan set ini untuk mengisi perot yang mentamak! hahahaha
salmon tobiko don... very the ooh la la!!! sedaplicious uols...

kak shipa & pia order set lain, tapi ai lupa nama set yang theyols order, banyak makan semut nih! hahahahaha...tu pun memasing dah bersandar kekenyangan...alhamdulillah, next time boleh makan lagik sini, bukan mudah nak convince kak shipa tu try new food...hehehehehehehe

ok lah, mau verangans makan salmon tobiko don tu lagik sambil kopek kulit kacang tu sambil menikmati kesegaran air ginger soda...nyam nyam nyam...*sambil gosok perot lagi*







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...