FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

09 October 2012

Marathon Sambutan Birthday



bulan oktober adalah bulan meraikan hari kelahiran!
04, 06 & 08 oktober adalah ulang tahun kelahiran bagi
eiman, ai sendiri dan eqbal
maka ke sini lah weols meraikan hari istimewa ini
quick gateway katenya
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ke gold coast!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
pastinya bukan ke gold coast australia
memang bukan sekarang...
perhaps one sweet day we'll be there...yess perhaps
*wink!*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
juga bukan ke gold coast sepang
we'll be there soon...
can't wait!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tapi dah tentulah ke...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
drum roll plisss, walaupun uols dah dapat teka
saje nak buat uols excersice jari scroll ke bawah lagik
ahahahahahahahahaha
okeh tak lawak
so we came to the
GOLD COAST MORIB! 
water  theme park yang sesuai untuk kanak-kanak ribena!

weeeeeeeeeeehooooo~~~

sepanjang perjalanan ke morib
ai dan mr. hubby sama-sama mengenang kembali kenangan silam
menyelusuri momen sewaktu cinta mula berputik
mengimbas kembali memori lama
yang terpahat utuh di dalam kotak fikiran
uhhhhhhhhhhhhhh, syahdu!
dan kini kembali semula ke morib bersama 3 oarang cahayamata
hahahahahahahaha

sampai je ke gold coast resort morib
terus check in
check juga kondisi bilik
kondisi bilik air
dan kondisi sekeliling

tilam yang empuk dan membuatkan lena yang panjang

abang eiman dan abang elham suka sangat mandi dalam jakuzzi
 kemas barang-barang...
bagi abang eiman dan abang elham berendam kejap kat jakuzzi
keluar balik ke pantai morib
banyak yang sudah berubah berbanding 10 tahun lalu
makin cantik dan terpelihara berbanding dahulu
banyak kemudahan yang sudah dinaik taraf
lepak kat salah satu food court yang ada
untuk menikmati minum petang
sambil dipuput angin selat melaka
syurga dunia!

waktu dinner di hotel
dapat sekali gift ni dari pihak hotel
hepiiiii!!!


sijil, hadiah dan kek untuk birthday girl...ehemmmmmm...
satu keraian kecil yang membuatkan hati berbunga riang!


esok paginya selepas bersarapan
acara berendam!!!
si kecil eqbal pom, walau mulut menggigil kesejukan
tapi tak mau naik! suka berendam dan berjalan dalam pool

eiman dan elham pula masing-masing menjadi hero 
dan beraksi bermain water slide 
gembira!
ai pulak double triple gembira bila tengok anak-anak gembira
alhamdulillah 
syukur di atas segala pemberian-Mu ya Allah
bersyukur di atas rasa kebahagiaan ini
alhamdulillah
alhamdulillah
alhamdulillah

pukul 11.00am bila semua jari dah kecut
naik atas. kemas kain baju dan check out

sebelum tu sempat singgah semula ke pantai morib untuk lunch
bila semua dah kenyang
anak-anak pun terlentok kat kerusi sepanjang perjalanan pulang ke rumah

alhamdulillah untuk segala nikmat kurniaan-Nya
alhamdulillah~











5 comments:

Inazz said...

elise, best tak goldcoast morib ni...

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

beessttttt.....insya allah..kiteorg ke sana 25/11.... beli groupon dr bulan 6 hr tuh lg.... (kuiikuikuiii...kemain awal booking kihhkhihkhikkk)

elise said...

kak inazz
nk kata tak besh sangat pun idak, besh sesangat pun idak...tapi udah pergi ngan hati gembira, rasa gembira jer la kat sana...errr, relevan kah jawapan nih?


my besan
kalau dah beli dari groupon tu, sile sile terjah...suka la gepren eiman tu nanti main water slide...hehehehehe

didil said...

kak elise!!! kite pun nak g next two weeks.excited nye.nway happy belated birthday kak elise!!

ngan harapan bile nak post comment ni tak kene teka2 huruf tu lagi.ekeke

elise said...

didil
have fun n enjoy urself ya! gold coast morib ada byk gak kekurangan di sini sana, tp yg penting jgn biarkn ianya menganggu dan mencacatkn kgembiraan bersama famili :-)

word verification tu akak dah remove dear...semak kan? tihihihihihi :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...