FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

19 October 2012

Maxi Dress In The House!

menggigih ke jakel malam tadi, sebenarnya cuma mahu bawa mak yang sudah beberapa hari datang ke rumah hilangkan bosannya...sebelum ni adik bawa mak juga berjalan, tapi since adik dan anaknya dah pulang ke rumah sendiri, ai pom amik alih tugas baa mak berjalan...saja ajak ke jakel walaupun adik dah pom bawak mak ke sana, tapi ai tahu mak tentu suka kalau dapat ke jakel lagik, menghabiskan masa dan uwang membelek dan memilih baju...ahahahahahahahahaha...

dan harus ai pom terpengaruh membeli sepasang dua bahan baju...yang gambar atas tu, malam tadi beli bahan baju, paginya ai dah sarung ke ofis, menggigih potong dan jahit! wahhhh, beshnya sarung dress gini, custome made lagik, mengikut ukuran badan...nak panjang pendek, nak besar kecilkan pon boleh...maklum lah ada tailor in da house uols! hew hew hew...yang super duper best mr. hubby kata ai NAMPAK KURUS bile sarung baju gini...hahahahahahahaha, harus permainan ilusi tu yang penting walauponnnnnn...hakikatnya tuan punya bodi jer tahu betapa demoknya beliau...hahahhahahahahaha...

okeh nak sapa nak tempah baju gini pon boleh, ai amik tempahan, nak wat part time job la...sikit masa nak bukak butik katanyakan...mana tahu ai berangans sekarang, setahun dua tercapai pulak impian ai tu...hahahahahaha...gelak lagik

Published with Blogger-droid v2.0.8

4 comments:

aNa d'sKoDenG said...

olololo..tomei~!

elise said...

kak diya
abesla koyak dress ai yang baru ni! akakakakakaka...

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

besan...jahit utk menantu boleh???? ;-).

elise said...

besan
buleh bulehhhhh :-) utk besan pom buleh :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...