FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

04 October 2012

Meraikan Birthday Boy Abang Eiman


birthday boy ni pagi-pagi dah buat permintaan, malam nanti dia nak makan KFC! baiklah anakanda ku, as yu wish...mommy tunaikan la...setakat KFC tu, insyaAllah, mommy boleh tunaikan...kalau mintak yang diluar kemampuan mommy, tak dapat lah mommy nak tunaikan...lagi pun sesekali nak layan kehendak dan tekak birthday boy ni, ai turutkan ajer la...

selepas acara potong memotong kek, dinner KFC kat jusco bukit raja...acara santai, semua nampak enjoy, lelagi birthday boy la kan, dah memang dia yang nak makan sangat KFC tu, ai ada gak saja test market, ajak ke johnnys, ajak ke kenny rogers, ajak ke McD, nampaknya KFC tu tetap menjadi pilihan beliau tanpa kompromi...tak apalah, lagi pun memang dah lama tak ke KFC kan...

so itu sahaja lah acara sambutan birthday boy kali ini...nampaknya abang eiman pon puas hati sangat dah dapat makan kat KFC tu...errr, hadiah? mommy buat buat lupa boleh? tihihihihihihi...gurau ajer...hadiah abang eiman adalah...jeng jeng jeng, sebiji bantal busyukkkk, boleh? hahahahahahaha!

Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...