FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

21 November 2012

3 Permintaan...



1. new hair style
rambut dah semakin panjanggggggggg, rimas dan lambat kering, dan banyak guna syampu juga banyak menggunakan waktu untuk mengeringkannya...lagi-lagi di awal pagi time nak rush gi keja tu...ngeeeeeeeeeeeeeeeee...

seksi-nessssss...
or this one?

comel-ness




2. a pair of jeans

why? because ai am so fat lorrrr...that's why ai need a new one...sangat burok rupanya bila diri ai ini menyarung jeans lama...disaster! oh pehaaaa, bilakah dikau mahu mengurus? ohhh perut, mengapakah dikau berlipat bertingkat? huwaaaaaaaaaaa...

tak pernah ada potongan jeans begini...mebi  patut coba potongan ala boot cut nih
hurmmmmmm...

tapi masih perasan langsing lantas menanam impian mahu menyarung skinny jenas!
arghhhhhhhhhhhhhh!!! pangggg lelaju nak?



3. handbag?
auwieeeeeeeeeeeeeee...ni wish yang ai tak perlu keluar duit, tapi kena workout untuk menguruskan bentuk badan...fuhhhhhhhhhhh, cabaran ni! bukan mudah nak kuruskan badan, lagi-lagi ai ni tak berapa rajin mengeluarkan peluh...errrr, nak survey la product slimming...felina inhloss tu bunyiknya agak menarik kan? teeeeehehehehehehehe...mr. hubby u better watch out!!! once ai kurus ai nak handbag tau...as you promise before...ngeeeeeeeee...



ai lurve the color...super nyummmeeaahhh!
belum tentu kurus dah rambang mata dulu

diz iz super nice!!!

okeyyy, cukup la 3 + 1 wish ai tu...satu lagik wish yang tersurat tu adalah ai nak mengurus...so dat ai pom boleh dapat henbeg baru...ngehhhhhhh...


                                               
                        




4 comments:

RIZAWATI ABD RAHMAN said...

fellina inchloss tu skrg tgh IN tau elise. dlm fb mcm rmai je yg try. cer cuba cer cube. daku nih pon mcm nk cube jek. huuhuhu..

Cik Imie fatiema said...

wah banyaknye wishlist... tapi yg handbag tu mmg ai pun takleh control nafsu..ngeh ngeh..ai gila handbag

elise said...

cik imie fatiema
yessssss gimme pai! bergelora jer napsu kalau tengok henbeg kan? kekekekekeke

elise said...

watie
kan? ai pom teruja gak nih...mana tahu boleh mengurus tanpa senaman kan...hahahahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...