FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

03 November 2012

Baby Making Weather :-P


saja mau membebel...maaf kalau tulisan menyinggung mana mana pihak, tapi sesungguhnya ia tidak berkaitan sama ada yang hidup atau yang sudah mengadapNYA...

waaaaaa, seriusnya ayat atas tu

sekarang ni musim ujan, kerap kali hadirnya bersama dengan pakej petir yang berdentum dan angin yang bertiup kencang...syukur alhamdulillah kita dok dalam malaysia, kalau negara luar, lagi dasat musibahnya..sekali lagi alhamdulillah kita berada di malaysia...jauh dari musibah bencana alam yang dasat...okeh pusing balik topik asal, orang kata kalau musim hujan ni musim mengawan? yer ker? hahahahahahahaha, mungkin ada kebenarannya, dah sejuk hujan ni apa lagi, berkelubung atas katil la syok dan mencari penebat haba dan mungkin seterusnyaaaaaaaa terjadilah adegan yanggggg..haaaaaaaaa, pandai pandai la uols imejin sendiri, kalau ai tulis details sangat, kang jadik pulak blog ai ni blog porno 18sx...hehehehehehehehehe...

ari tu mr. hubby kata...eqbal dah mula besar, yer la dah menginjak ke setahun umurnya...dah tak baby lagi, dah kira toodler la yer...alamakkkkk, risau ai dengar ayat ayat hint partner ai neh, ai bukan tatau apa kehendaknya tu? hahahahahahahaha...yerla, eqbal dah mula membesar, baunya pun dah kerap bau ashammmm, asik bermain dan bermandi peluh sahaja...walaupun baru mandi dan dah bertukar baju! umur dia gitu memang la bermain sahaja, nanti dah banyak akalnya mau lagi ligat dia meneroka persekitarannya...lagi lagi ada dua sifu atasnya...ehhhhhh, tu belum masuk super sifu lagik, haaaaaaaaa, pingsan!

bila tengok anak membesar ni, ai cepat sayu, haiiiiii...ntah la, faktor umur kut, ke faktor naluri seorang ibu gitu la kut kan...rasa tamo anak anak cepat besar, tapi nak tengok perkembangan anak, ha...acaner tu? tapi ai rasa perasaan ni normal la, perasaan seorang ibu sejati gini lah, perasaan ibu yang tak sejati yang sanggup buang anak, bunuh anak...huhn! kejam...

ok la tak larat mau membebel lama lama, ujan pula di luar tu....so excuse me, have something to do...mari berjihad? ehhhh? bahahahahahahahahaha...

Published with Blogger-droid v2.0.8

2 comments:

RIZAWATI ABD RAHMAN said...

mari berjihad !!!

elise said...

hahahahaha, sile sile :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...