FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

04 November 2012

Family Day & Hari Keusahawanan SKRM

hari ini adalah sambutan ulang tahun ke 30 SKRM...so pihak sekolah mengadakan hari keluarga dan hari keusahawanan...ai join yang hari keusahawanan jer...family walk tu tak sanggup lak nak join, nak kena jalan kaki 1km sambil mengelek eqbal? ohhhh never! so join hari keusahawanan ajok cukup la...

banyak gak aktiviti yang ada...riding horse, achery, paint ball, wall climbing, flight simulator, rumah hantu, aerospace 3D, flying fox, and etc! juga banyak gerai jualan, gerai burger, tudung, buah, face painting, barangan upin ipin, pemeriksaan kesihatan percuma DEMC, karaoke...ehhhh, banyak lagik lah...selain gerai makanan, minuman dan gerai KFC!

kupon yg dibeli banyak dilaburkan ke gerai makanan...beli pop corn, aiskrim, jambu, air minuman, makanan...dan juga beri anak anak peluang melakukan aktiviti yang disukai...so eiman dan elham masuk la tengok yang aerospace 3D...eiman merengek nak masuk ke rumah hantu, tapi Q panjang gilers, tak sanggup nak beratur...suruh dia masuk wall climbing, tak mo...takut katanya, suh join flying fox pun tak mo...aishhhh, nampak sangat eiman ni tak adventure, hurmmmmmm...macam mengikut ai jer tuh! seriously, ai memang tak suka aktiviti yang adventure, yang mencabar adrenalin, yang bisa membuat tapak kaki terasa tercucuk jarum, owhhh...so not me! seumur idup ai, ai tak pernah join aktiviti camping ni....tak kira la camping kat laman sekolah ke atau hutan ke atau di mana saja...slalunya kalau ada aktiviti begitu. memanggg ai siap siap mencarik alasan tamo join! hahahahahahaha...eh, nak citer pasal hari keusahawanan anak, tapi melancong jauh pulak citer pasal diri sendiri...

selesai menjamu perut, selesai buat aktiviti yg tertentu, semua dah penat, marilah pulang...bile balik, semuaaaa tido kepenatan...ntah apa yang penatnya pun ai kurang periksa...hahahahahahahaha

Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...