FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

20 November 2012

Makan-Makan @ Homst, Seksyen 13, Shah Alam

ini bukan kunjungan ai kali pertama sebenarnya, tapi disebabkan kunjungan lepas waktu datangnya adalah pada waktu malam, semua orang dalam keadaan yang lapar, big NO la namanya nak amek gambar ke apa ke, dan keadaan kat restoran pun kebiasaanya penuh dan padat dengan manusia, tak kosser pulak ai nak amik gambar kan...

oh ya, ini adalah restoren cina muslim...ai memang rekemen la kalau uols teringin nak makan makanan cina...

dan disebabkan petang semalam kami dinner awal, restoren pun hanya ada dua tiga meja yang diduduki pelanggan, sangat santai mr. hubby menjalankan tugas sebagai photographer...thanx darling...

ai order asam lime juice (kot la gitu namanya?) dan chinese fried rice, mr. hubby pulak order thai fried rice dan teh tarik, elham punya noodle fishball soup (kalau tak silap gitu la namanya) bersama air ribena special dan weols add on dengan buttered salted soft shell crab...perghhhhh, sumpah sedap okeh! semua pun makan dengan licinnya, kecuali elham la...lagipun portion noodle fishball soup tu banyak dan besar...nasi gorengnya penuh dengan aksesori udang dan ayam, dihidang bersama hirisan kobis dan carrot jeruk, memang menambah selera...oh ya, oyster omelet pun ai sajes uols terai...yang ni antara yang ai order sebelum sebelum ni... total yang perlu dibayar untuk makanan yang ai dan familia makan pada hari kejadian adalah RM49.10, so cheap cheap one lorrrrrr... sekian review seorang pelanggan yang berpuas hati...teeehehehehehe... :-)

Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...