FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

26 November 2012

Petai In Da House!


last week, saja balik kampung ikut highyway utara selatan, exit di tanjung malim...sambil mengimbau kenangan lama, sambil jumpa kawan lama, sambil juga memborong petai dan durian juga sedikit manggis *semasa entry ini ditulis, buah durian dan manggis telah pun selamat dicerna dan dinyahtinja* sempena musim buah buah ni kan...petai tu dah selamat ai agih agih pada adik sedikit, mak mertua adik sedikit, pakcik sedikit dan juga pada mak dan abah sedikit...selebihnya ai bawa balik ke rumah, which is bagi ai masih banyak lagi sebab kat rumah ni yang makan pun cuma ai seorang...mr. hubby bukan pemakan, tapi kerap juga dia belikan ai petai...rajin melayan selera dan tekak ai...hehehehehehe, thanx darling, ai know u love me a lot and dats why ai love u even more...alamakkkkkk, mencurah perasaan la pulakkkkk...sorry, harap uols jangan geli geli pulak baca bait bait atas tu yer...bahahahahahahaha...sesekali kasik la chance ai feeling kan! mihihihihihi
okey cite pasal petai tu, ai ingat ai nak wat petai jeruk..at least tahan lama dan tak la kering melayu lalu terbuang begitu saja kan...tengah sambil sambil google resepi *resepi? apa ke jakun benar nih tak reti wat petai jeruk nih* nak buat petai jeruk...maklum la pertama kali nak menjeruk buah petai...bahahahahahahaha...*gelak cover ke-silly-an sendiri*
Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...