FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

19 November 2012

Terapi Sonotron



rupanya kaedah ini bukan baru, tapi ai jer yang baru tahu..hurmmmmm...nampak sangat macam tak suka nak ambil tahu, bila orang cerita, nganga...mujurnya sekarang informasi boleh di dapati di hujung jari, taip ajer sonotron kat tablet, bermacam info yang ada...terima kasih teknologi....hahahahahahaha...
tak larat nak taip pepanjang, esok ai edit dan letak info dan sebagainya :-)


okeh yang ni part edit...ai tambah sikit info :)

"Rawatan Terapi Sonotron merupakan rawatan bebas pembedahan kerana dikendalikan secara luaran oleh pakar terapi. Terapi sonotron memberi kelegaan serta-merta tanpa penggunaan ubatan atau dadah. Menggunakan teknologi Amerika Syarikat, mengeluarkan PANCARAN DISCAJ KORONA BERFREKUENSI RENDAH (0.43 MHz).



Mengapa anda perlu mencuba rawatan terapi Sonotron?
  • Tidak perlu ubat
  • Tiada kesan sampingan
  • Tindakan serta-merta
  • Tiada sentuhan
  • Tanpa rasa sakit
  • Mengurangkan bengkak (inflamasi)
  • Menambah pergerakan anggota badan
  • Mempercepat penyembuhan luka
  • Kesan terapeutik berpanjangan
  • Selamat
  • Jaminan kepuasan pesakit
  • Kos yang efektif
Bagaimana Sonotron bertindak?
  • Menyingkirkan radikal bebas berlebihan yang terdapat dalam sel bermasalah dan menghilangkan kesakitan.
  • Radikal bebas ditukarkan kepada oksigen dan air dan sel mampu sembuh secara semulajadi.
Anda PERLU cuba rawatan Sonotron sekiranya mengalami:
  • Asma (Lelah)
  • Bronkitis (terutama kanak-kanak)
  • Sakit Tekak/Batuk
  • Kayap/Ekzema/Kudis
  • Sakit Pinggang/Pinggul
  • Sakit siku/jari/lengan
  • Migrain
  • Angin ahmar (Strok)
  • Resdung
  • Sakit sendi lutut
  • Kaki terseliuh
  • Bengkak pada tapak kaki"



mesin/alat sonotron  ni macam hair dryer jer...eh nanti ai citer lebey details apa kes tetiba ai upkan entry pasal sonotron ni :)



Published with Blogger-droid v2.0.8

1 comments:

Rodiah Amir said...

Salam, saya minta izin copy ye..

tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...