FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

02 January 2013

Hello 2013


secara rasminya kita dah pun menyambut tahun baru 2013...gigih menaip entry baru ke? hahahaha, nope! actually ai dah tertido awal pun, no count down, no fire works to watch, no party! yessss, ai is bosan...tak ada istilah sambutan new year camni dalam idop ai...paling paling pun ucapan selamat taun baru tu jer la...so bila dah terjaga tengok jam, ohhhhh dah 2013 rupanya so sambil menunggu mr. hubby pulang dari majlis perpisahan bossnya, mari lah update entry baru...pasti jammed sini sana tu yang mr. hubby pulang kelewatan...never mind!

apa yang ai nak updatekan pon tatau...cuma saja nak mengenang kembali peristiwa tahun 2012...

firstly adalah abang eiman dah mula bersekolah...permulaannya adalah hectic! nak sesuaikan diri as mommy yang nak handle baby eqbal, nak handle karenah abang elham yang moody pepagi dan handle abang eiman untuk ke tahun 1...nak lagi masa tu abang eiman tak confident nak membeli makanan sendiri dari kantin sekolah...almost 6 months ai kena bangun awal untuk prepare bekal abang eiman ke sekolah...fuhhhhhhh! mujur mr. hubby sangat membantu ai di rumah...

secondly is walaupon dah punya 3 orang anak, namun hanya eqbal yang ai berjaya menyusukannya secara eksklusif selama setahun! walau setahun cuma, itu rekod paling lama yang berjaya ai buat....yeayyyyyyy for me! bukan mudah...terkadang ai terpaksa buat stok dalam kereta! atau berlindung dalam jaket saja, atau di workstation ai jer...lagi lagi tugas ai terkadang perlu keluar untuk auditan ke sesebuah jabatan...fuhhhhhhhhh! terima kasih juga pada sebuah mesin keluaran medela-freestyle yang sangat berguna, sangat mudah, kecil dan senang digunapakai...seriuosly, i love this machine...

ok cukup dua dulu...ai dengar mr. hubby udah pulang...mahu sambut beliau pulang :-)


Published with Blogger-droid v2.0.8

2 comments:

abah khalisha said...

selamat tahun baru

elise eijal said...

abah khalisha
selamat tahun baru juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...