FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

30 December 2012

Inilah Hasilnya!

ai beli sepasang kasut untuk diri sendiri, sepasang kasut untuk mr. hubby *saja pilih yang similar kasut ai dan mr. hubby tu* dan juga sebuah beg untuk pelbagai guna...kebanyakan jualan adalah kasut, beg, botol air, sedikit jersy, juga t-shirt dan bola...pergi secara santai...dan suasana pun tak terlalu sesak...masih boleh memilih barangan dengan tenang, membanding, mencuba dan membelek...mungkin tempat yang dipilih kurang popular, kurang tumpuan, jadinya tak ramai sangat orang...atau juga sales ni dah bermula dari 21 disember ari tu lagi...tu yang orang dah mula membeli belah secara berperingkat kot...apa pun, ai puas hati! dapat membeli sepasang kasut seperti apa yang ai dah aimed kan...dan yang bagusnya harganya murah! sangat murah bagi ai! *ear to ear smile* tak kira la cheapskate ke, out dated ke, ada ai amek kesah? bahahahaha...

okey, itu ajer nak update ari ni!


Published with Blogger-droid v2.0.8

6 comments:

abah khalisha said...

Murah sikit dptkn

elise eijal said...

abah khalisha
yupe! murah sangat...sbb smlm ada gak pegi kat kedai bukan kedi al ikhsan la, kasut design yg sama, even ada disc pun masih mahal lagi...berbaloi sangat pegi!

RIZAWATI ABD RAHMAN said...

kasut tu sgt sehati sejiwe. ^_^

elise eijal said...

watie
sangatttttt! kekekekekeke :)

HAW said...

ni mesti rajin jogging!

elise eijal said...

HAW
tak jugak rajin, tapi tak jugak malas, takat keluarkan peluh-peluh manja gitew...hak hak hak tuihhhhhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...