FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

24 December 2012

Model Tudung






ada tak ciri-ciri menjadi model tudung? hak hak hak tuihhhhhhhhhhhhhhhh!

okeh since my mak is a tailor, anak dia pun mendapat la tempiasnya...so ini lah keluaran terbaru di bawah penjenamaan nek mah tudung! hahahahahahahaha... memandai mandai jer ai kan buh nama tuh...tapi yer la since produk pakaian dan makanan lain pun dah buh nama nek mah, tudung ni pun bawah 'jenama' nek mah la :)

but don't worry, tak semestinya yang bergelar nenek jer boleh pakai, anak dara, mak dara, nenek dara pun boleh, semua peringkat umur boleh...

kalau ada yang kata macam tudung far****a ajer? ehh bukan, tudung ni pattern dia sangat berbeza hoccay! ada ropol di bahagian tengah dan ada beads bling-bling untuk lebih menyerlah...

berminat? sila isi borang order, ehhhhh...tak pernah ada borang order pun, cuma kalau bebetul berminat, sila email ai di ulis1981[at]gmail.com

jom cantek bersama tudung nek mah...hahahahahahaha, jangan gelak la brand nih...walaupun  tak chomel kedengarannya...tapi serius kalau pakai tudung ni terus automatik comel macam ai jugak....puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tak mendapat pujian uols, terpaksa la puji diri sendiri...hahahahahahahahaha



Published with Blogger-droid v2.0.8









5 comments:

abah khalisha said...

model tudung dan ubat gigi pun boleh ni

elise eijal said...

abah khalisha
hahahahaha, tu la..ingat nk sign kontrak dengan mak la jadi model tudung nek mah nih! bahahahahahaha

Farah Waheda Wahid said...

but honestly walaupown bukan tudung f******a...still marvellous dear... I loikee... ^_^

RIZAWATI ABD RAHMAN said...

nak jugak nak jugak nak jugakkkk!!!

elise eijal said...

farah waheeda wahid
yang penting my mak yang buatkan...lagi marvelous! hahahahaha


watie
mau ya? nanti ya...ekceli kaler ni bukan purple, tapi shocking pink, buleh kah? ke mau request purple?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...