FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

27 December 2012

TT: Welcome Maxis!






and good bye celcom
nampaknya jodoh kita tak panjang





6 comments:

abah khalisha said...

mana-mana broadband pun slow rasanya..dah pakai dua-dua brand ni tp mmg slow..tp tgk lokasi jg..tp tkkanlah kt selayang pun line x clear kan

elise eijal said...

abah khalisha
hurmmm, sakit ati sangat kat celcom, tu yang decide tukar ke plan network yang lain...ada yang kata umobile broadband pun bagus, sbb kawan pakai dia kata laju...

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah...setakat nih belum sakit hati lagi ngan celcom... masih setia bersama celcom... broadband maxis kat ghumah nih coverage memang sangat susah dapat...dulu dah pernah try sekali...

elise eijal said...

farah waheeda wahid
ekceli celcom punya ni blom terminate lagi...kira dimadukan bersama maxis...hahahahaha... mr. hubby kata tengok mana yang paling bagus antara keduanya dulu...

Farah Waheda Wahid said...

oooo begitu... dimadukan... he he he... diberi layanan sama rata sama adil tak biler dah dimadukan tuh...ekekekeke...

elise eijal said...

farah waheda wahid
hahhahaha, kot tak adil kang depa ngadu lak kat mahkamah syariah...ehh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...