FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

29 January 2013

Busy Bee!

googled!







terkadang rindu nak menulis tentang hati,
 tentang perasaan, 
tentang segalanya...
tapi keterbatasan waktu,  buat jari jemari ai terhenti menulis, 
minda pun seakan tak mahu bekerjasama, 
jadinya entry pendek saja yang mampu ai ceritakan
asalkan 'rumah' ai sentiasa hidup 
sentiasa berwarna warni

biarkan kesibukan ini berlalu dahulu, 
nanti lapang dan punya waktu, 
pasti ai jengah 'rumah' kawan-kawan yang lain ya...promise!










p.s: ai cadang nak buat giveaway la...
what say you? ada yang berminat nak join tak?
teehehehehehehehe

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang...kadang2 tu waktu membataskan kita...

ai nak join... ekekekeke...tapi nak menang jer...x nak kalah... ekekekeke...

*you ai pun x pasti Cikgu Hani tu mengajar kat sekolah tadika mana...ekekeke...nanti i tanya ngan Cikgu Hani tu... lol...

tenku butang said...

singgah sini n follow sekali.. jom follow teman lik.. leh join segmen GA utk tmbh follower.. jom.. =)

didil said...

nak2! pastu kalau dpt tudung nek mah kat sebelah tu mesti best ;p

elise eijal said...

farah waheeda wahid
hahahaha, wajib join GA ai tau nanti!

tenku butang
terima kasih sudi jadi follower, nnt ai singgah belog u occay!

didil
hadiah-hadiah adalah misteri...suspen tak? bahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...