FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

27 January 2013

Eqbal's Pet




tuan punya pet adalah penakot...jadinya elham la yang terpaksa posing dengan cik bunny yang suka sniffing and hop around the house...and also love to cuddles

wahhhhhh...macamkan bela pet yang sebenar, klau bela pet yang real...ai rasa mau lunyai dikerjakan 3 orang hero ai tu...sebelum ada nyawa yang tidak berdosa melayang, baiklah bela pet yang mekanikal jer...tehehehehe...ni pun tatau berapa ari agaknya bertahan...harap-harap 'nyawanya' panjang lah...

actually masa kat mall tu eqbal suka yang kaler putih, tapi kang jap lagi kat rumah beberapa ari mau tukar kaler kelabu asap pulak...so amik la kaler putih plus beige nih! pun comel gak what? sedapkan ati sendiri...ai pun suka yang kaler putih tu, sebijik macam bunny yang real! kalau sekali pandang la...

okey, sekian cerita pet anakanda ai :-)


Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...