FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

04 January 2013

Permulaan Hari 2013!





















masuk belog ai, sila la walau terpaksa mahupun rela untuk terus menatap wajah ai...hahahaha...okey iklan kejap, tudung dan dress ai ari ini adalah by 'nek mah boutique' curlassssssss ai bagi nama kan walau nek mah itu bunyinya agak kurang komersil tapi mulai popular...wahhhhhh, popular ke? ayat tu agak-agak sikit boleh? sorry walau uols terpaksa muntah...tapi sekali lagi, andai antara uols yang berminat boleh email ai: ulis1981[at]gmail[dot]com

okey, kita tinggalkan kejap cerita atas tu, ai nak cerita pasal ari ni...hehehe...bukan apa...hari ni adalah hari pertama ai kembali bekerja di taun 2013 setelah bercuti selama 3 ari termasuk cuti am pada 1 januari tu...kena tukar balik mode super mommy *puiiiiiiii*

pagi-pagi terkejar-kejar nak buat itu, nak bikin ini...walhal apa yang patut disediakan dah tersedia rapi...tapi nak menghadapi karenah anak-anak yang pelbagai di pagi hari boleh bikin suasana jadi 'gamat'! kena tengok dan pantau setiap anak-anak...mana yang nak bersiap ke sekolah, mana yang nak bersiap ke taska dan mana nak siapkan keperluan eqbal pulak...ai am not complaining, mind you! ai am just making a point...kang ada yag sound dalam diam...ek elehhhhhhh, baru 3 anak dah kecoh! apa pun bersyukur sangattttttt sebab mr. hubby sangat ringan tulang untuk membantu! *love u darling!* apa yang penting? kerjasamaaaaaaaaaaa! :-)

next week adalah busy, ai kena pergi course selama 4 ari, oleh itu maafkan ai andainya ai kurang berkesempatan untuk mengupdate belog...tapi ai akan coba untuk terus megupdate walau cuma sebaris dua kata bagi menghilangkan kerinduan uols...*bluwerk!*

okey itu saja







tatau nak letak ending cemana...hahahahaha
Published with Blogger-droid v2.0.8

4 comments:

Cik Muda said...

halooooooo morning....

dah start jem!!! kene keluar awal semula..!!!

elise eijal said...

cik muda
morning! yupe, dah tak boleh kuar lambat, kang sangkut jammed!
:)

Farah Waheda Wahid said...

betul2...jalan dah start jem like dunno wut to say...semua dah kene keluar awal semula...

darlink, selamat memulakan tugas di hari pertama 2013... u are really a super mommy la... respect cause u cud do all things at once... he he he..

elise eijal said...

farah waheda wahid
yupe, jammed sini sana, banyak tempat nak singgah lagi sebelum sampai ofis, luckily ai cuma co-pilot, kalau tak mahu lagi jammed kalau ai yg bw keta! bahahahahaha

thanx darl! dun respect me yet! ai bukan bebetul super mommy, sebab ada mr. hubby yang sama-sama membantu buat kerja tu semua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...