FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

07 January 2013

Tak Tau Nak Buh Tajuk Apa...

entry boring, tiada gambar...

penat! ari ni rasa sangat penat...tu la sapa suruh tido lambat, duk sebuk nak jejugak layan AJL27... tapi bile ending umumkan pemenang, sebuk ke dapo...lapo sebab perot melayu yang perasan minah saleh...sumbat pasta masta, by midnite dah lapo balik...by the time umum pemenang, ai tengah tang tung kat dapo...huhuhuhuhuhu...tapi tak apa...tak berapa penting kalau dibandingkan dengan perot yang minta diisi...apa pun tetap tahu juga, aizat menang untuk lagu yuna-terukir di bintang...tahniah!

pastu bangun giler awal sebab nak berkejar ke nilai...ada course selama 4 ari kat sini bermula ari ni...ohhhh, bertabahlah! pagi tadi angkut anak-anak pun elham dan eqbal masih tido...mujur abang eiman ni dah boleh bersiap sendiri...celik je mata, terus masak bubur untuk eqbal bekal ke nursery, gorengkan nugget untuk bekal abang eiman ke sekolah...gorengkan lebih sikit untuk kudapan elham...siap semua tu, ai pulak mandi, solat dan bersiap...

tadi kat course, lecture pertama ai dah tersengguk-sengguk...break kejap tadi, ai minum kopi o 2 cawan dengan harapan kafein yang ada memberikan sedikit tenaga pada ai...tapi sedikit hampa, ai tetap mengantok! ohhhh, sadis! sekarang dah lunch, perot dah kenyang...mata pun semakin memberat...2 kali sadis! cemana la ai nak bertahan sampai petang ni? doa ai, kalau pun ai tertido kat kelas nanti, jangan la sampai berdengkur...bahahahaha...

okay, mau solat dan sambung rehat...


Published with Blogger-droid v2.0.8

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang seksa biler mengantuk nih... nak2 lagi ada course...nak cover line nak tidur pown x tau macam mana rupa gayanya...

aircond lagi la dugaan.... hu hu hu... semoga tabah mengharungi hari ini yer yunk...

elise eijal said...

farah waheda wahid
kalau dah ngantuk, memang apapuntakboley...nganganganga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...