FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

10 February 2013

Menghilang




ada yang rindew kitew kew? kalau adew, silew la tatap wajah tuan punyew belog yang vain ini...kikikikiki...ayat macam mintak kena maki!

lama rasanya tak update entry baru kat belog...huhuhuhuhu...demam katanya! nak urus diri sendiri pun tak daya, apa tah lagi nak urus belog...merasa la terabai belog ni...ada yang rindu ke pun? puiiiiiii

namun gitu, ai bersyukur mr. hubby tabah melayan karenah dan ragam ai waktu ai demam ri tu...ngan nak melayan karenah jua ragam anak-anak lagi...fuhhhhhh! super daddy lar! sapa lagi nak puji kalau bukan wife sendiri khennn? serius ai tak pernah demam teruk gitu! sampai satu tahap ai rasa agaknya inilah pengakhiran kehidupan ai...insaf uols! nikmat Tuhan mana lagi yang mampu ai dustakan? Allah beri ai nikmat hidup sihat selama ni...demam selesema pun yang ringan jer, ni baru tarik sikit kena demam yang tak larat bangun ai dah membayangkan yang bukan-bukan...yer la, hidup ini satu pinjaman, kematian itu adalah pasti! alhamdulillah, Allah masih beri peluang ai hidup di muka bumi ini, menjalani kehidupan bersama orang yang ai sayangi dan menyayangi ai...alhamdulillah!

sempena cuti CNY ni uols ke mana? ai dan familia cuma balik JB...lagipun mak mertua ai dah asik tanya mr. hubby, bile nak balik JB berulang kali...so let's balik JB anak-anak...jumpa nenek kamariah dan atok kadir...boleh juga mommy makan makanan pebret mommy, rojak petis kat stulang nuh...sambil makan, sambil ngadap singapore, sambil dibelai bayu selat tebrau...hahahaha...

so kepada semua pengunjung belog ai, follower mahu pun tidak...ai cuma nak ucapkan, selamat bercuti, gunakanlah waktu cuti dengan bermanfaat dan semoga kita semua sentiasa dilindungi oleh Allah SWT tak kira di mana jua dan dijauhi dari malapetaka mahupun bencana...ameen!

luv uols! muahxxxxxxx :-)


Published with Blogger-droid v2.0.8

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

la u demam ke? sorry last week ai sangat2 busy... sempat x sempat jer ai nak bloghopping... now dah ok? alhamdulillah...

of course ler ai rindu nak baca keletah u...and of course ler ai rindu dengan puan punya blog even x pernah jumpa...

take care dear and happy holidays!

elise eijal said...

farah waheeda wahid
aah demam, tu yang menyepi jap kat dunia blog...huhuhuhuhu...

tak pe, ai paham kekadang kikta ni busy ngadap kerja ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...