FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

14 February 2013

Pengumuman: Tudung Nek Mah

ada yang email tanya ai, ada tak tudung ready stock? jawapannya ada dan tiada...haaaaa, cemana tuh nak paham? sebabnya tak sempat ai nak war-warkan kat blog, dah ada yang grab dulu secara offline...so caner nak wat ready stock? plus tenaga kerja nak wat tudung ni cuma nek mah seorang, tu pasal kuantitinya dan pengeluarannya agak perlahan...

tapi yang nak tempah, masih bole menempah lagi...ai silentkan pasal tudung nek mah buat sementara waktu pasal nak kasik setel dulu tempahan yang sedia ada...tempahan tu pulak datang dari uols yang berminat dan email ai *terima kasih, semoga uols berpuas hati dan sila la order lagi...*  selain itu kawan-kawan adik ai, termasuk yang tempah secara langsung dan terus kepada nek mah...disebabkan tenaga kerja cuma seorang ai tammo terlalu membebankan nek mah...

okey, papehal, kepada yang berminat, boleh nyatakan warna yang diingini, berapa layer yang uols kehendaki, dan pertanyaan lain, sile dan bole email ke: ulis1981[at]gmail[dot]com :-)

oh ya, gambar di atas itulah nek mah, the tailor, the master mind, juga emak kepada ai :-)

Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...