FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

30 April 2013

Makan-Makan @ Cendol Bakar, Kuala Selangor

























cerita mengikut turutan gambar la yer since guna blogger-droid nih

gamba 1
free refill tuh...sapa yang tak suka benda free kan...boleh makan dan ulang makan dan lagik makan cendol berkali ganda...fuhhhhhhhhhhhhhh

gamba 2
malas ai ndak kuar dari kereta semata nak snap gamba drive thru tuh, dah la time tu matahari tegak atas kepala, berduyun peluh ai boleh kuar tau kalau kuar keta...jadik la gamba kecik kan...tapi jangan tak tau, ingat mekdi je mampu drive thru? cendol bakar pun bolehhhhh tau

gamba 3
ai order 2 jenis cendol jer, cendol vip dan cendol duyan...sadly but true, cendol duyan tak berapa besh...huhuhuhuhu...mujor pergi di kala terik mentari, licin licau gak le ai abeskan

gamba 4
nasi ayam dara...kalau tengah kelaparan, memang sedap giler kut, kut tengah tak berapa lapar, tekak ai rasa biasa-biasa ajer...tapi jangan risau, licin gak pinggan tu...tak baik membazir, amalan syaiton nirrojimm

gamba 5
bakso ni sedap gilers meatballs dia tuh...pelik gak letak sos sama kicap, tapi mujo meatballs sedap...hahahahahahahaha...so maksudnya licin jugak mangkuk tu ai kerjakan...


ehhhh, tu bukan ai makan sorang...ai makan dengan famili semua...

bab harga ai rasa murah kut

cendol vip rm2 semangkuk...ai amik 2 mangkuk

cendol duyan rm3 semangkuk...ai amik 2 mangkuk

nasi ayam dara rm4 sepinggan...ai amik 2 pinggan

bakso rm4 semangkuk...ai amik 1 mangkuk

total semua hanyalah rm22 tunai



kenyang dan suka hati




Published with Blogger-droid v2.0.8

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

u len kali halo2 ai...sebelum nak ke Kuala Selangor tu dah lalu rumah ai dulu tau...ekekekeke... ^_^

elise hamin said...

farah waheda wahid
erhhh, u duk mana nih dear? kalau tau ai singgah umah umah taw... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...