FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

23 May 2013

Kinohimitsu J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink




akhirnya setelah puas meroyan dan membebel
inilah dia collagen yang menjadi pilihan ai...
mih mih mih

lebih baik kau bertindak pantas...
kalau tidak jangan kau berani lagi muncul di hadapan ai!


buat masa ni tangan sajalah yang mampu menjadi model memegang botol tu
hew hew hew




ianya dipilih sebab yang pertama adalah
ai baca review banyak yang kata bagus...
tak de pulak yang komen pasal kesan buruk atau negatifnya
ke ai yang tak jumpa...jeng jeng jeng...
tu yang buat ai bersemangat dan berkobar-kobar nak beli tu...

sebab kedua adalah
masa ai pegi watson tuh
untuk meninjau dan membelek pelbagai jenis minuman kolagen
watson tengah murah ati bagi diskaun
satu pek gini cuma RM138 untuk 16 botol
laju-laju ai rembat
muakakakakakaka

sebab ketiga yang buat ai tambah teruja tu
katanya perubahan adalah dalam masa 6 hari
apaaaaaaaaaaa? 6 hariiii?
iyerrrrrr, gitu lah katenya
ai kan gelojoh
kalau boleh sekelip mata nak nampak perubahan tu
muakakakakakakaka
tapi mustahil la sangat kan...
perubahan dalam masa 6 hari pun dah cukup bagus dah tu
ai ni bukan jenis orang yang penyabar sangat
hew hew hew


so point atas tu lah penyebab utama ai pilih produk ini
so untuk uols yang ada problem macam kat gamba bawah ni





googled



dan mereka yang berada di kelompok ini



googled


boleh lah menimbang-timbangkan untuk mengambil produk ini
ohhh, ini bukan iklan berbayar
hahahahahaha
tapi saja suka-suka buat entry ini
perlu diingat, risiko pengambilan produk ini
adalah tanggungjawab sendiri
hehehehehehehehe




p/s: kalau kesannya baik, nanti ai buat review pulak yer...




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...