FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

23 May 2013

Makan-Makan @ Burger Bakar Abang Burn, Seksyen 7, Shah Alam




dah macam fenomena lak ai rasa burger bakar abang burn nih
sana-sini ramai yang hapdet pasal burger bakar nih
hoihhhhhhhhhhhh, harus la ai teruja sama
tengok kat website bbab ni
ada pulak bukak bbab bukak jajahan dia kat shah alam
bagus! senang ai nak serbu!
mih mih mih


ai baca ramai yang kata meatballs ada lah sedap
so let's terai
order meatballs untuk anak-anak
senang sket, selama ni beli burger ada je komplen
tammo sayo, tammo sos
tayah nak komplen tammo itu ini...
okey makan la meatballs



mami pun coba merasa
ohhhhhhhhhhhhhh, memang sangat yummeaaahhh hoccay!
gilos sedapppp
ai dok la plan mau tapau
mau buat kunyah-kunyah sambil tgk muviekahapakabenda
tapi tengok panjang pulak umat maknosia berator mau order
baiklah pulang saja






order burn cheese lamb untuk mr. hubby
terbaekkkkkkkkkkk wok!



mr. hubby kata lamb dia sangat tenderly and moist
haaaaa, teruja tak? teruja tak baca komen mr. hubby ai neh?
mih mih mih





yang ni ai punya
supremo cheese beef
ada mushrom ngan onion yang deep fried dalam tuh



ohoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sedap jugak!
apesal semua sedap nih?





tak percaya?
haaaaaaaaaa, tengok sendiri aksi abang eiman nih

perghhhhhhhhhh, teruja tak tengok anak bujang ai makan?

abang elham punya aksi pulak

dak tecik eqbal pun harus tunjuk aksi makan

alahai anak
punah impian mami mau jadi model meatballs abang burn ni
apesal la time mami amik gambar
ko buat aksi makan gitu?
hahahahaha








kesimpulannya?
semua sedap gilerrrrrrrr
tiga word tu ajer mampu ai katakan




3 comments:

Hatimi Tahirruddin said...

haha apa stail si eqbal tu...

elise hamin said...

ni yg dinamakan baru lah stail makan cara gini uncle timi :)

Papa-NtiQ said...

Hi Elise......cakap pasal burger bakar abang burn nih, saya baru jer gi makan kat branch dia di Johor Bahru. Best dan cepat!
Pics dah upload so kalu sudi jenguk la yer blog saya di www.blogmakanbest.blogspot.com topik dalam ni semua pasal makan, makan dan makan jerrrr 100%! takde topik lain :)
Dan.....kalu sudi (jugak) follow la yer blog saya nih TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...