FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

22 May 2013

Makan-Makan @ Dubu-Dubu, Midvalley



entry basi, dah lama terperap dalam draft...hari ini mari merajinkan diri untuk update sikit dan publishkan kat belog...hahahahahaha, rajin la sangat kan!

okey sebelum baca cerita ai, mari kita tengok gambar dulu...sambil letak gambar, sambil diri sendiri telan ailio berkali-kali...huwaaaaaaaaaaa...mau ripit! sedappppppppppppp sangat...tekak ai la kata...eh, mr. hubby pun kata sedap, eiman pun kata sedap...elham tak kata sedap, tapi fokus makan dengan banyak dan jayanya...ok, satu familia suka, senang ai nak ripit makan lagik...ehehehehehe...


seoul food



honey garlic bulgogi beef set [eiman share dengan elham...portion yang cukup untuk anak-anak, nampak sikit, tapi 2 beradik tu makan sampai sendat pewot!]




soon dubu jigaei chicken [mr. hubby punya...dia makan sampai lichennnnn]




















soon dubu jigaei beef [yang ini ai yang empunya, beef dia sangattttttttt sedap]




















air sodapppppp! left: aloe vera punch; right: ginger tea [yg ni pelik sikit rasenya]



sesekali melayan anak tekak nak makan makanan korea...tak dapat nak jejak kaki ke sana, anak tekak dapat merasa makanan dari sana jadik laaaa kan...tak pe, kita biasakan anak tekak dulu dengan makanan korea, kottttt la satu masa nanti jejak kaki ke sana, senang sikit tekak nak adapt makanan korea, ye dak? puiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jaman bile ntah nak jejak? muakakakakaka...

tak pe, mana tahu satu masa nanti jejak ke korea selatan nuh, mana tahu one sweet day kan? kan? kan? kan? - ayat ini ditujukan khas untuk mr. hubby


ehh, rasenya dah habis dah penceritaan ai nih...blank lak nak karang cerita...hehehehehehehe

okey, uols sile la terai makan bagi yang belum pernah mencoba...










dapatkan shawl shomel uols di sini




Published with Blogger-droid v2.0.8

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

yummy...he h ehe.... gambar hari ni? nanti kalau rajin ai hamik dear...belum rajin lagi...dari semalam dok sakit kepala...dah tidur, dah basah kepala... x elok2 jugak...ai memang ada migrain...tapi dah preggy ni... adeh...x ley makan sebarang ubat la pulak kan?

Salma Tayo said...

wah korean food!dah ada orang kata sedap ni bolehla nak pergi try.sebelum ni lalu je.hihi

elise hamin said...

farah waheda wahid
yummyyy! hehehehehe

omaigod! tiap kali ai peknen, tiap kali tu jugak migrain ai menyerang...ohhh, ai feel u dear! don't take any medicine without doctor's prescription...banyakkan rest k :)


salma tayo
sile sile terai, tekak ai kata sedap! :)

Hatimi Tahirruddin said...

hmmm tak pernah test lg makan korea ni....nanti nak kena try jugak lah....hehe

elise hamin said...

hatimi tahirruddin
try la, mana tahu u pun suka juga :)

Papa-NtiQ said...

hi elise.......saya baru jer gi sana baru2 ni. Anak2 la suka sangat makanan kpop nih :)
Not bad dan saya dah upload pics dalam blog www.blogmakanbest.blogspot.com so senang2 tu jenguk la yer dan kalu minat boleh follow jugak TQ TQ
Semua entries tentang makan, makan dan makan 100% takde topik lain hehe maklum la kita kan idup untuk makan kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...