FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

21 May 2013

Sindrom Wanita 30-an





hahhhhhh, sindrom la sangat kan? tapi yes ai admit...being in 30's...okey highlite here, early 30's...*harus gitu*  ai dah start runsing dengan pelbagai lines kat muka, bersimpang siur...huhuhuhuhuhu...

googled

nak senang ai tepek la gambar atas tu...kalau amek gambar then tersengih bongeh hasilnya ada la perioral lines, smile lines dan apa ntah lagi lines...pastu cecepat delete gambar, sebab tak sanggup nak tengok muka sendiri, horror! hahahahahaha
tak pun tacap dengan perfect365...pastu terkagum dengan muka sendiri betapa flolessnya, betapa gebu gebasnya, betapa fair and smoothnyer...hahahahahahaha, ini semua poyo! mih mih mih

lagi satu yg menyebabkan ai tensen is acne! huwaaaaaaaaaaaaaaa...moskil sungguh ai, masa ai gadis sunti muda rumaja dulu takde pun jerawat! bila dah masuk..ehemmmmm 30's ni subur pulak dia idup kat muka ai...dah satu-satu yg tumbuh...stress! tambah stress, tambah pulak dia datang...camna la ai tak makin stress kan...mungkin tak la teruk sangat...tp kalau da satu-satu tumbuh, mau tak stress kan? dah tu parut jerawat lak lambat pulak ilangnya...kalau dulu ai picit-picit jerawat tu, tak de la pulak kesan itam ke, lambat baik ke apa ke...hurmmmm...ai ngaku! faktor umo kan...

untuk menambahkan stress ai ialah, dark circle under eyes...berlobam jer bijik mata ai...macam mata panda pun ada, macam mata kena penumbuk pun ada...hahahahahaha, eh tergelak pulak, padahal dalam ati  ni sayu jer...nak wat caner kan, umo dah naik gini lah...kena la hadappppp...benda ni normal...

dan lagi cracking heels...hoihhhhhhhhh, gile kasar kau! nak bergesel bermanja  dengan incek suami pun segan...kang dia ingat kaki ai ni kaki biawak ke buaya ke hapa...kasarrrr semacam jer...sebelum dia komen baik ai carik solusinya dulu, takkan la nak biarkan ajer...memang la yer dah kertu, itu ai tahu...

tapiiiii

ada tapinyaaaaa...

selagi boleh, ai nak gak lambatkan proses penuaan tu...ecewahhhhhhhhhhhhh, tak  hagak-hagak kan...bukan la nak kembali muda sangat, cukup la lines segala tu tak ketara...acne ai berundur diri...dark circle bawah mata ai tu menghilang dan cracking heels yang hodoh tu takde ...

dulu

satu masa dulu ai amik ephyra collagen tu

which is bagus...memang bagus...ai nampak la kesannya...
pimple takde, line tak berapa nak ketara, tumit kaki pun lembut gebu ajer...

muka pun cerah berseri ajer...feeewwwwiiitttt! hahahahaha


tapi yang lecehnya bagi ai kena beli online...kena order ngan agen...dapat harga promosi lagi cantekkkk kan? tapi bila dah terputusnya bekalan tu yang jadi payah...bukan boleh main beli kat farmasi ke apa sebab tak ada kan jual gitu...
cukup 2 box ai stop...

sekarang ni ai tengah usha-usha produk collagen lain...baca review, buat comparison mana yang bagus...dapat carik produk yang bagus bersama harga yang rendah lagi better kan...hahahahahaha...


nanti bile ai dah decide dan finalize pilih produk yang mana,
ai share ngan uols yer...hehehehehehe

 yer la mari lah kita bercantek-cantek bersama
tak gitewwwwwwwwwwwwwww?
mih mih mih






























dapatkan shawl shomel uols di sini







2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

bangun tidur minum air suam, pakai mask pure marine collagen sebelum tidur selama 20 minit... smile always... In Shaa Allah...awet muda giteww...he he he...

elise hamin said...

farah waheda wahid
1. minum air suam tu sebelum tido, selepas tido ai buat

2. pakai mask pmc tu dah tak buat...sindrom M nak masak dan menyediakannya...adoyaiiiii...pakai yang segera jer...huhuhuhu

3. smile tu dah always, silap ai rase gelak lagi always kut...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...