FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

05 June 2013

Makan-Makan @ Restoran Korea Gangnam Station, Shah Alam




entry tertangguh
kejadian adalah pada jumaat lepas

ntah naper tekak tetiba ngidam nak makan makanan korea
saja try google ada tak korean food area shah alam
sekali ADA uols!

terus call my bestie laju-laju 
ngadu kat dia ai ngidam nak makan koeran food
hahahahahaha
padahal yang ngandung tu my bestie
ai yang duk ngidam pulak
agagagagagagaga


besh! besh! super besh!
shah alam dah ada restoran korea
kut ngada mau feeling k-pop, feeling gwiyomi
boleh makan sini


ada set lunch jugak
super jimat

appetizer 
lepas order makanan
depa hidang mendalah ni
boleh refill
yang abes cuma kacang + anchovies goreng tu, telur yang ada seaweed tu, kerang
kimchi tu kami refill
dua-dua suka makan kimchi
sedappppppppppppppp uols!


suasana dalam restoran
very cosy
dan kat tv ada pasang lagu korea, running man show

ai punya
tak berapa ingat tajuk
sup pedas kut
tapi tak pedas pun
urghhhhhhhhhhhhh, sedap giler hirup kuah sup tu
tsk tsk tsk, nih da nitik ailio sendiri tengok menu nih
cesssssssssssss

bestie ai punya
sup soya kut namanya
ala-ala rasa miso sup jepun
sedap, sesuai untuk kekanak jugak


then dua-dua pun order ai tembikai

tapi sebab borak sikit punya lamaaaaaaaaaaaaaa
dari pukul 12.30 pm sampai ke pukul 2.00 pm
tekak dah haus
order balik air fresh oren ni
segar terus!

pia - bestie ai
 :)






ai lepak lama giler kat restoran nih
duk gossiping, duk bercerita hal memasing
pot pet pot pet
rasa malas mau angkat buntut
pewot pun super kenyang
will repeat again!

sapa yang teringin nak try makanan korea
nih alamat dia

G36, block 5
laman seri business park, seksyen 13
 40000 shah alam
selangor darul ehsan


ai definitely rekemen diz restoran
sedap, selesa dan berbaloi















































p/s: post entry yang ke 700 since start blogging in 2009?
nampak nau ai ni lemau nak berbelog
agagagagaga



3 comments:

eRyn Kerinna said...

woiii dalingg.. kuwang ajaq nih baru kasi tawwwwwwwww..

elise hamin said...

eryn kerinna
benda best kena simpan duluuuu...lama sikit nak hebahkan kat uols...agagagagagaga


padahal ada je ai letak belog, lama dah kannnnn...huhnnnn!!!

Papa-NtiQ said...

Hi cik elise...saya baru jer upload pics masa makan ngan famili kat Gangnam Station 2 minggu lepas. Memang puas hati sebab yummylicious dan halal pulak tu! Kalu senang2 tu jenguk la yer blog saya di www.blogmakanbest.blogspot.com
Topic dalam blog saya tu cakap pasal makan, makan dan makan 100% hehe takde topik lain tauuuu jadi singgah la yer dan kalu minat tu follow la jugak yer TQ TQ TQ (ehhh ke dah follow...lupa lak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...