FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

12 June 2013

Review Pengguna Kinohimitsu J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink




nak citer pasal pengambilan kinohimitsu secara konsisten selama 6 ari
hari tu ai dah janji nak share review ngan uols kan?
so here we go!
*macam la ai neh duta kinohimitsu kan?*


ni masalah yang ai highlite pada entry lepas
boleh rujuk sini



1. fine lines
masalah ni kalau dalam masa 6 ari mustahil la terus lenyap
tapi ai tengok ada pengurangannya
alhamdulillah...
mungkin pengambilan yang konsisten selama sekian sekian waktu
akan hilang la fine lines semua tu
kalau pun tak hilang, mungkin akan jadi semakin tak ketara
tapi ini andaian ai semata
ai baru la togok botol yang ke 6
nak cakap lebey-lebey pun takuittttt
tapi ai gumbira jugak la dengan perubahan yang sedikit ni




2. acne
ok yang ni memang ai noticed 2 perkara...

satunya jerawat yang membesar kian mengecut
yang baru nak tumbuh tak jadi nak tumbuh!
whoaaaaaaaaaaa, besh gilers!
 sekurang-kurangnya, terkawal sikit pertumbuhan jerawat ai nih

keduanya pasal parut jerawat ai yang nampak tompok-tompok itam
sekarang kian pudar dan hampir nak sekata
whoaaaaaaaaaaaa, lagi sekali
giler tak seronok?
beronok-ronok ai rasa tawwwww...




3. dark circle under eyes
sebelum ni memang hitammmm bawah mata ai tu
berlobam macam mata panda!
ni bukan rekaan, tapi serius
giler huduh ai rasa mata hitam gitu
bukan teknik smokey eyes ke hapa
tapi lebey kepada macam kena penumbuk
hahahahahaha

sekarang ni masih ada la sesikit
tak le se-obvious dulu
berharap ianya akan semakin berkurangan




4. cracking heels
kalau dulu rasa macam kulit kayu api je tumit kaki ai ni
sekarang sudah agak lichennnn gituk
vavavavavavava
kompiden sikit ai nak bergesel dan menggesel kat mr. hubby
mih mih mih




so far ini jer yang ai noticed
ai percaya dengan pengambilan yang konsisten
perubahan yang lebih baik akan ketara

macamkan sebuah pokok
kalau kita selalu jaga letak dengan baja


 tentunya ia akan 'menjadi'...berbunga, berbuah, subur
 begitu juga dengan kita semua...



































7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah meletss....ai pun nak cuba jugak dear...tapi tunggulah lepas February 2014 dulu...he he he...

elise hamin said...

farah waheda wahid
sile sile sile, jom bersama-sama canteks dan gebus!

Ratih Suzanna said...

Wahhh.. banyak review bagus dari kinohimitsu. ai pun nak cube juge lah.. hehee..
salam kenal dari Batam,Indonesia. follback me please..:)

murnimurlida zallys said...

Seriesss ke..xde limit utk peringkat umur ke?

safurara said...

hmmm tgh mencari rebiew.sbb harini baru 1st time nk minum.kikiki

.::: Princess MOMOY :::. said...

yup2... momoy pun perasan juga ada perubahan ni\walhal baru amik 4 hari
nnt dah cukup momoy nak review juga kesan pada momoy =)

Iamwhoiam said...

Good sharing, Collagen Peptide has shorter molecular structure and is almost similar to the structure of collagen in our skin, thus it is easily absorbed by the skin. Kinohimitsu J’pan Collagen Diamond 5300 Drink exclusive formula also contains silk protein that acts as a powerful moiusturising agent while the US patented Perilla Seed AExtract helps to protect skin cells against free radicals, and prolong the firming and hydrating effect within the skin, read more at:
http://kidbuxblog.com/the-one-and-only-beauty-drink-you-ever-need/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...