FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

07 June 2013

Scavengers Hunt 2013














seriously ini cerita basi...kejadian asal adalah pada sabtu lalu - 1 jun 2013!

asalnya terjebak ikut program scavengers hunt 2013 ni bila team ofis ai tak cukup orang, tak cukup korum...so penglibatan ai adalah lebih kepada paksa rela! demi memenuhi kuota...1st time tau ai join aktiviti macam nih, kagum kat diri sendiri...hahahahahaha...[clap! clap! clap!]

tapi bila dah join, serious ai gian! walaupun team ai kalah...muakakakakakakaka...mungkin ai terlalu jujur, tak dapat nak berfikir out of the box, dan stamina dah mula berkurang...cetttttttttt, salahkan stamina kunun! ngaaaaaaaaaaaaa...tapi sejujurnya, ai dah stat tak larat bila masuk task ke 2! nak-nak lagik masa tu matahari dah tegak atas kepala! perit kulit muka ai terkena panahan terik mentari...ecewahhhhhhhhhhhhhhhh...nyampes pula ai letak statement gini

route adalah bermula dari shah alam - naik highway guthrie - turun ke ijok - terus ke bukit malawati - patah balik - lalu jeram - sungai buloh - kapar - shah alam

pancitttttttttttt mommy anak 3 neh...mih mih mih...tapi kejadian yang paling kelakar adalah membeli barangan harta karun tu, sumpah lawak giler, sampai sekarang ai dan team ai yang lain tergelak-gelak kalau bercerita hal ni

apa pun ai enjoy giler time nih, team members semua gegiler! satu kepala! dan sepakat...itu yang penting...










p/s: laju-laju update, curik time...ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee




Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...