FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

02 July 2013

Jang Ok Jung - Live In ♥




googled


ai tengah demam drama korea
jang ok jung - cenel 393 
sapa yang sekapal ngan ai
sila angkat tangan tinggi-tinggi
hew hew hew


ai jatuh hati tengok watak ok jung & lee sun
cair ai tengok kesah percintaan mereka
rintangan yang perlu seorang raja hadapi
apatah lagi seorang wanita kelas bawahan untuk kekal bersama
mungkin di negara korea begitulah budayanya
tapi bagi ai yang menontonnya terasa perit
wahhhhhhhhh gitu kesannya kan



googled


secara ringkasnya 

drama ini menceritakan kisah jang hee in (kim tae hee)
salah seorang daripada gundik raja 
yang paling terkenal dalam dinasti joseon
yang berada di belakang takhta raja sook jong (yoo ah in)
dan ratu queen in hyun (hong soo hyun)

drama ini menceritakan kisah jang jung ok 
sebelum dia menjadi gundik jang hee bin 
sebagai seorang pereka fesyen 
dan pembuat kosmetik di era joseon.












p/s: secara jujurnya ai bukan lah seorang yang sabar
dan sibuk nak baca review episod demi episod
untuk mengetahui apakah kesudahan drama ini

akhirnya ai kecewa sendiri
bukan sebab drama ini tak best
sumpah drama best
pelakon best
jalan cerita best
tapi ai tak boleh terima hakikat pengakhiran kehidupan jang ok jung
why they can't live happily ever after?
whyyyyyyyyyyyyyyy?



*pang!!!!*
ok ini bukan cerita cinderella
tettt!




3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

alamak...ai belum sekapal lagi dengan u la darling...he he he... eh btw... I miss you...lama rasanya tak bermesra2an...agak2 bila boleh date ni?

eRyn said...

hahhaahha.. gitukk..
takmo tgk takmo tgk sebarang citer korea.. nanti tersangkut.

elise hamin said...

farah waheda wahid
penangan citer korea ni boleh bikin kita angau tau...hahahahahaha...

tu la, bile nak date ni? hehehehehe



eRyn
kalau dah tersangkut parahhhhhhhhhhhhh...mr. hubby pun dah tak bole buat apa, redho jer gayanya...hahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...