FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

19 July 2013

Projek Ramadhan: Jahit Baju


teaser baju raya ai...hihihihihi...gigih sangatttt nih!




okey, ai terkadang memang agak gigih uols...lagi menjelang raya ni...kalau tak harap beli baju ready made jer, tak pun antar tailor a.k.a my mak...agagagagagaga...ehhhh, mak ai tailor tau uols! kekadang leh jadi designer...dulu ai kawen, cadar, tilam komforter, langsir bilik pengantin mak ai la yang jahitnya...baju nikah ai dulu pun my mak yang jahit...walaupun pagi nak gi nikah tu la baju nikah tu siapnya, kemain debor-debor lagi ai siap ke tak, siap ke tak baju ai nak gi nikah ni...agagagagagaga, mak pengantin memang gitu...busy ka, tapi tetappppppp nak jahit baju nikah anak pompuannya sendiri...huhuhuhuhu...yer la ati seorang mak, kalau bole serba serbi dia nak wat sendiri...semua dia nak sediakan, nak buatkan...

berbalik pada story awal...dah lama ai tak wat projek jahit menjahit ni...taun ni tetiba datang pulak seru nak menjahit baju sendiri, tu yang projek ramadhan ni wujud....agaagagagagaga...mampu uols bikin projek ramadhan? hehehehehehe..tu lace tu ai nak nak patch kan atas baju, then kalau terlebih gigih ai nak buh beads, pearls segala...fuhhhhhhh, verangan nak wat itu ini...jangan ke laut udah nanti angan-angan ai ni...

so nanti kalau hasilnya vavavooommm, ai share sini...kalau hasilnya mandom, ai sorok dalam wardrobe dendiam...agagagagagaga...doakan ajer la ai rajin, itu yang utama...kang ada yang raya tahun ni pakai baju ulang siar...ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee






Published with Blogger-droid v2.0.8



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...