FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

10 July 2013

Emas Tengah Murah Woih!!!





cam kak senah, kak jenab je ai buh entry gitu
hew hew hew

tapi memang betul apa
lately ni rega emas kerapppppppp turun
turunnya pula banyakkkkkkkkk sekali
walaupun bukan la set-set mami jarum
tetap teruja dengan kadar penurunan harga emas
kak mah, kak bedah, kak tipah tengah serbu kedai emas



last week permulaannya hanya temankan my mak sahaja
ke kedai emas
saja hilite kan perkataan temankan tu
sebab memang tadak plan nak beli emas pun
tapi bila dah duk lama kat kedai tu

tetiba mr. hubby berkata-kata
sambil tangan tetap main games kat henpon


sayang tammo beli emas ke?

ermmmmm, nak
*sambil senyum simpul dan mata bersinar penuh harapan

pegi la tengok-tengok


wohoooooooooooooo!!!
terus meloncat ai dari couch yang ai sedang duduk tu
mau tak gembira uols?
rasa nak buat lompat bintang kat kedai tu jugak!

tengok-tengok
piley-piley
dan rambang mata...
tapi benarnya ai pun tatau nak beli apa
blur
namun tawaran yang ada tak patut disiakan

so
inilah hasil rambang mata ai...

anklet of mine
super










p/s: loceng itu telah dibisukan buat selamanya
maaf sang loceng
walaupun tugas kau adalah membuat bunyi
tapi kau tak patut berbunyi dan menarik perhatian keliling
huhuhuhuhuhu


















6 comments:

Carlos Santiago said...

mmg mas tgh murah

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

murah macam mana tu kak?

siti farishah An said...

masa untuk borong emas pulak. ngeh ngeh

elise hamin said...

carlos santiago
tu yang buat ramai pompuan histeria tu...agagagagagagaga



nurshakira abdul halim
murah la bagi akak, sebab dapat rm132 pergram...mungkin boleh dapat lebey murah lagi kalau rajin survey :)


siti farishah an
uiksssssssss dasat sangat kalau dah jadi pemborong emas tu...

didil said...

132 eh kak elis? kt sini 138. ceh ingat kan dah paling murah tu sebab die konon bg diskaun dah tu. dengg!! tipah tertipu

elise hamin said...

didil
kena rajin survey...ada yang akak jumpa rm140 pergram...ada yang rm135 pergram...lagi satu ati-ati gak takut tukang mas tu caj lebih ke atas kos upah...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...