FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

19 August 2013

Monday Morning!!!


assalamualaikum...selamat pagi isnin...
mari kita mulakan hari ini dengan penuh keceriaan, 
semangat dan motivasi...
ewahhhhhhh...

so cemana ujung minggu uols? 
ada yang banyak terima undangan rumah terbuka aidil fitri? 
sampai tatau nak pergi yang mana satu
hahahahahaha





hujung minggu ai banyak abiskan waktu di rumah
nak berkunjung ke open house sini sana pun tak sangat
walaupun undangan banyak *bajet busy sangat nih! panggggggg satu kali!!!*
tapi ai cuma berkesempatan pergi ke sebuah rumah jer
maklumlah tetiba anak demam
wooOOOoo risau dengan tahap kesihatan anak
duduk kat rumah ajer lah sambil monitor suhu badan dia
huhuhuhuhuhu
ai is worry
yer lah kesihatan anak bagi ai 
bukan perkara main-main
betulkan?

ok lah uols
ai tammo cerita panjang sangat
lagi pun mata ai sangat mengantoknya
malam-malam dok berjaga cek suhu badan anak
nanti ai rajin
ai sambung cerita lain
bubbye!!!















p/s: ada tak kawan blogger ai buat open house?
meh la antar kad jemputan kat ai
mih mih mih
*mukatakmalu*




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...