FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

19 August 2013

Menang RM300K Dari Samsung!!!


wowieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 
terbeliak bijik mata menengok angkanya
please envy uols...ai menang rm300k tu...
terus berkira-kira nak buat apa dengan duwet sebanyak ini





SAMSUNG MOBILE PROMOSI
23, 25 & 27, Jalan PJU 1A/10,
46050, Petaling Jaya,
Selangor, 47810
Malaysia.

Tahniah,

Ini adalah untuk memaklumkan anda bahawa alamat e-mel telah muncul sebagai salah satu akaun e-mel menang dalam Bergerak Bonus Hari Raya Samsung. ID E-mel anda telah ditandakan dengan bilangan cabutan pemenang kami: CN-632-671-2.Prize dilampirkan ialah RM 300,000.00 (Tiga Ratus Ribu Ringgit Malaysia) Ini adalah untuk menggalakkan penggunaan SAMSUNG ASIA PRODUK seperti penggunaan global di seluruh dunia..

Tuntutan, sila hubungi ejen fidusiari kami dengan butir-butir peribadi anda untuk tuntutan dan pengesahan. Isi di bawah butir-butir berikut kepada beliau:

Fudiciary Ejen: Michael Aziz ini tentu keturunan kawen campo...malay + omputeh barangkali?
Email: samsung@maraya4u.com

TUNTUTAN KEPERLUAN:

(1) Nama penuh anda:
(2) alamat Contact:
(3) Nombor telefon anda:
(4) Pekerjaan anda:
(5) Umur anda
(6) Seks: erkkkk? apa ai nak isi ni? 2 hari sekali? atau 2 kali sehari? bahahahahahaha

Sekali lagi, tahniah.

Yang benar,
Hazline Mahmood.





puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! nyampah ai dengan email sampah macam ni























7 comments:

Carlos Santiago said...

hahaha..nanti dia suruh masukkn deposit dlm acc bla bla bla. kena scam. haha

Inazz said...

hahaha....akak pun ada dapat email mcm ni...

RIZAWATI ABD RAHMAN said...

tang seks tu buat aku gelak xsudah.. hahaha!!

siti farishah An said...

wahhh...komain baik hati sangat samsung nak bagi hadiah banyak tu

siti ZAHARA said...

Selalu dpt mcj merapu cm ni..=D

vanny mamahati said...

jgn tertipu ngn email yg diterima ;-)
just nk share.. ni company yg berdaftar atas address yg diberi tu:
RS Majujaya Sales & Services Sdn. Bhd.
No. 23, 25 & 27, Jalan PJU 1A/10, 46050, Petaling Jaya, Selangor
Tel: 03-7847 3148
hp : 012-6310 648
Fax: 03-7847 3150
email: jhkuan87@hotmail.com
w/site: www.rsmajujaya.com.my

Anna_Syeikh said...

ni hari ada 3 email si pukimak ni... bonus raya atok dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...