FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

01 August 2013

Semangat Raya: Loreal Lucent Magique

ini bukan ikan berbayar -________-




semangat sangat raya, sampaikan beli foundation baru untuk raya...ngeeeeeeeeeeeeeeeeee, ekceli ai memang tak pernah beli/pakai foundation pun...uhuksssssss! ni le baru ngengados nak beli, berharap kononnya segala kecelaan di raut wajah i.e: parut jerawat atau jerawat yang baru nak naik yang ada di wajah muka bakal tersorok di bawah lapisan foundation...bahahahahahahaha

foundation - N5 [pure honey] & compact powder N2 [nude vanilla]




















berani-berani cuba jer amik set loreal lucent magique nih...hahahahahaha, mungkin sebab ai juga berharap magika bakal berlaku kalau ai try lucent magique nih...then amik set sepasang dengan compact powdernya...kalau sebelum ni ai pakai compact powder loreal true match...ni saja ngados nak try yang lain puloks...

okey, sekian...




Published with Blogger-droid v2.0.8

1 comments:

siti ZAHARA said...

jenama loreal mmng hebat..zara sesekali pkaila juga bedak asas loreal tpi yg 24 hour tu..mng tahan lama..harga pun bleh tahan mahai lol..Sbb tu syang nak pakai..hehehe..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...