FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

18 September 2013

Jalan-Jalan @ Aquaria, KLCC



last week ajak anak-anak ke aquaria, klcc
bukan, plan asalnya nak gi zoo negara
tapi sebab dari rumah pun bergerak dah lewat
better lah ke aquaria, tak berlecak sangat tiak ai nak tawaf aquaria tu
nampaknya gajah, rimau semua
lain kali la kita bersua muka
kali ni ai nak jumpa mr. jaws dulu
lama kut ai tak menziarah mr. jaws nih
last dulu masa eiman umo 2 tahun lebey
belum ada adik lagik
sekarang dah 2 adik nya
punya lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kan
hahahahahahaha







tak boleh ye gambo kat wall tuh
nanti kena marah
tu mujur sempat bergambar sebelum kena sound
agagagagagagagagaga



meh tengok ikan piranha
metalik betul sisiknya...berkilau-kilau



ni tengok  electric eel...
takot eqbal tengok ikan tu ...besar sangatttttt...muka pun ganaih wooooo



ni kat bahagian insect ka, bahagian amphibian kot?
ke bahagian menda ntah...lupaaaa...
pun takot jugak dak eqbal nih...
comel tengok gelagat dia, berani-berani takot...takot tapi tingin nak tengok



ai minat sungguh aquarium bentuk silinder gitu
cantek kan? rasa macam nak beli letak kat rumah jer
tapi mengenangkan ai ni nak mencuci aquarium tiap minggu
kuburkan la dulu hasrat
tunggu la anak-anak besar sikit
boleh buat kerahan tenaga cuci aquarium...agagagagagagagagagaga



tatau apa spesis ikan...
abang eiman dah duduk pose kat situ
amek je la gamba beliau



nih dalam tunnel tu...manyak syiok woooo
tengok mr. jaws lalu lalang
tengok ikan pari besor berenang-renang
ati pun jadi tenang
terus terasa tingin nak jadi duyung
kikikikikikikikiki



ni time bagi ikan makan
duk berkerumun ajer ikan tu kat brother tu
syok jer rasanya kerja brother tu kan




salah seekor jaws yang ada
cecepat panggey mr. hubby suh pose sikik
buat kenangan kan...



ni bahagian theater kot rasanya
beshnya ada aquarium beso gini kat rumah kan?
agak-agak tak sempat gi pasar beli barang dapo
tangkap la seekor dalam aquarium buat lauk
hahahahahahahahaha




banyak naw gambo...cukup la yang ada ni ai share ngan uols ya




Published with Blogger-droid v2.0.8




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...