FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

10 September 2013

Makan-Makan @ Putu Bambu World



satu ayat jer yang mampu ai katakan
memang world lah!!!
nyum nyum  nyum
ni ai beli kat tepi masjid al-ansar kat pekan kapar, klang nuh
huhuhuhuhuhuhu
ngapelah tak ada kat area shah alam nih?
why? why? why?
*pangggggggggggggg! drama sangat nih!*



sedap dan fresh dan panas-panas beli nih
sebab penjual ni masak kat lori kecik tu jugak
disediakan juga sudu
nak makan pun senang




beli sekali 3 pek
makan kat keta 1 pek
belen 2 pek bawak balik rumah mak
rasa macam tak shukup pulak
ngahahahahahahahahaha









cisssssss tengok gamba di atas
ai sendiri yang nelan ailio berkali
cisssss cisssssssssss cisssssss













ok bai



2 comments:

TeTo YakSa said...

Aduhhh.. berliur aku tgk .. huhuh

Salma Tayo said...

memang sedap pu putu ni.saya selalu beli kat gombak time on the way balik bentong.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...