FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

11 October 2013

Hadiah Buat Lelaki



kebelakangan ni ai agak sebuk
nak curik masa hapdet belog pun tak sompek
lagik nak buat karangan panjang-panjang
time sebuk ginilah
cuba tengok time free
sehari sampai 4-5-6 entry
ok itu tipu
ngehhhhhhhhhhhh
time free pun terbatas jugak idea nak tulis dalam belog
hihihihihihihihi

ok sepertinya tajuk adalah di atas
mari fokus kepada tajuk yang tersebut
ohoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pening tau bila masuk bulan oktober ni
selain sexcited nak dapat hadiah dari mr. hubby
ai juga sama naik pening nak memikir hadiah nak beri pada mr. hubby
ehhhh, ai rasa mana-mana pompuan pun kebanyakannya pening kepala 
maklumlah kekadang pilihan untuk orang lelaki ni agak terhad
kalau orang pompuan ni pilihan memang le tersangat banyak
betui dak kaum hawa sekalian?
*carik geng nampak?




googled

ok ini adalah hasil ai meng-google
luckily ini zaman di mana segala info ada di ujung jari uols
pantas
senang
mudah
dan semua terbentang di depan mata
so di sini ai listkan

10 hadiah untuk lelaki
 baikkan hati ai tolong listkan untuk uols semua

1. gajet
2. buku/bahan bacaan
3. aktiviti luar
4. jersi bola/baju
5. kamera atau aksesori
6. jam tangan
7. kejutan majlis hari jadi
8. dompet
9. makan malam
10. ciuman  



dalam banyak-banyak tu
ai pilih hadiah yang ke 10 je la untuk ai beri pada mr. hubby
ihikssssssssss
harap beliau menerimanya dengan penuh rasa gembira dan ghairah
boleh gitu?
muahahahahahahahahaha















2 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Heee gatalnya no. 10 ya..tapi tak apalah, dah sah dgn hubby..huuu yang belum mcm Shakira ni jangan dlu ya..:p

Farah Waheda Wahid said...

boleh ajer dear, asalkan happy... *_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...