FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

21 October 2013

Makan-Makan @ Fullhouse, Setia City Mall




helloooooooooooooo semua kesayangan!
wahhhhhhhhhh gitu...

lama ilang semangat ai nak menaip
busy pun satu hal juga
macamkan perdana menteri katanya
nak hadap belog nak menaip pun ilang idea
las-las terabai la belog kesayangan ramai ini
puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii




okey tayah lari tajuk sangat
pegi setia city mall
selepas ini akan di sebut sebagai scm
pada hari ahad lepas
tujuan dan fokus asal adalah mau mencari seterika baru
pasal yang ada kat rumah tetiba jahanam
jahanam pasal hancur berderai kat tangan anak-anak
tatau la anak yang mana satu yang menghancurkannya
sebab tahu-tahu dah hancur
tak apalah
memang nak beli seterika baru kot
jom pi scm
kita soping seterika

lepas beli seterika pilihan ati
mr. hubby ajak lepak minum-minum dan makan-makan
dalam ati nak makan yang lite-lite je
pasal rasa penuh lagi perot selepas lunch tadi
pusing-pusing tertarik nak try makanan kat restoran ni
fullhouse in the house uols

bawak 3 pendekar ni
ai makan kat luar ajer la
senang anak-anak nak berlarian
kang makan kat dalam jahanammmm pulak segala deko yang ada
hahahahahahahaha
tak sanggup ai nak bayangkan
duk kat luar pun chaos!!!

tapi chaos pun gambar tetap ado
dun wori
kikikikikikikikikiki

buku menu sangattttttttttttt la menarik
veri the suka

tatau apa motip
mungkin want to kill the time menunggu makanan tiba ke meja

mine
tak ingat tajuk
coffee latte
cawan kecik tepi tu syrup dia, ikut la suka manis mana

3 jenis air ni yang ai ingat yang tengah tu je
longan
yang 2 lagi tak ingat tajuk

al funghi spaghetti

peso base beef bacon

glass noodle with soft shell crab kot tajuk dia

yang ni fish and wedges 
yang best mayo dia letak wasabi sekali
so ada sikit rase pedas di ujung lidah


tu dia menu yang di order
konon la nak menu yang lite-lite ajerkan
sekali santak pewot makan segala pasta



akhir sekali tataplah wajah kesayangan ai ni
veri the notti one
suka sakat abang-abang dia







masey sudi singgah belog ai
sekian
:)












2 comments:

ain diyana said...

wowww..syoknyer makan sana.. deco pun cantek..

Sidratul Muntaha said...

wah..setai city mall dh ade fullhouse
ingatkan kat wangsa walk je yang ade...
pan sear wok chicken dia mmg terbaek lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...