FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

29 November 2013

Makan-Makan @ Restoran ZZ Sup Tulang, Johor Baharu






balik jb awal november lalu masa cuti deepavali
sambung amek cuti terus sampai awal muharram
jadinya operasi jalan-jalan cari makan
antaranya try restoran ni lah



kalau nampak signboard ni 
kompem lah dah sampai ke tempat yang dituju
yang pemes kat sini tentulah sup tulang, mee rebus tulang, dan yang berkaitan tulang lah


mee rebus tulang
ye ke namanya gitu?
order 2 mangkok...satu untuk ai, satu untuk eiman
pekat likat terangkat kuah dia
rasa pun memang sedap
sambil tu srooOOOOttt...srooOOOOottt 
sedut isi dalam tulang guna straw tu
perghhhhhhhhhhhh, terus high!
hahahahahahahaha


bihun sup 
yang ni untuk elham & eqbal
tak rasa pun cemana
tapi ai agak sedap la tu sebab licin anak-anak ai makan



sup tulang
yang ni order sekali dengan nasi putih
mr. hubby kata sedap
daging pun lembut jer
tapi yang paling feel adalah time nyedut isi dalam tulang tu
perghhhhhhhhhhhh
sangat terbaik!

tengok gamba makanan
keco terus ailio ai
cesssssssssssss...
mencabar betul kalau buat entry makan-makan ni


minum air kelapa
freshhhhhhhhh gini
pakej yang terbaik la 


pilih meja yang ala-ala wakaf ni
senang anak-anak nak meligan bangun duduk baring
hahahahahahahaha


okey sekian






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...