FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

13 May 2014

Selamat Bercuti Uols!


hollaaaa...

azam ari ni nak jugak siapkan satu entry
sian kat belog ai yang da terabai ni
bukan pasal tadak idea, bukan pasal bz
tp ntah la
nak menaip tu rasa bercinta betul
hehehehehe

eniwei, tadek citer luar biasa
semua citer biasa

sekarang ni dah masuk bulan rejab
soon masuk sya'aban
then ramadhan pastu syawal
saja je nak bitau pasal syawal kan
pasal dah tak sabo nak menggelidik soping keperluan raya kan?
astaghfirullah'alazim
patut di azan sikik tinge ni
bukan syawal yang dikejar
tapi bulan ramadhan tu dan istiqamah pada bulan berikutnya
ye dak?
haihhhhhhhhhhhhhh
sile insap wahai elisa hamin!!!


kejapppppppppppppp je masa berlalu kan?
uols yang terponteng dan memang wajib ponteng puasa tu
dah abes ganti puasa ke?
tanya uols macam kan ai ni dah abes ganti puasa kan
okey, ai ada 3 hari lagi nak ganti puasa
yupe, memang le tak banyak mana kan
tapi kalau enjin tu tak start
memang le tak bergerak angka 3 hari tu kan

azammmmm nak abeskan puasa cecepat
tammo dah buat last minit
ehhhhhhh, ni bukan kira da last minit gak ke?

-__-'



okey saja nak sembang pasal ganti puasa ni
kira ni proses reminder juga untuk diri sendiri
huhuhuhuhuhu


akhir kata terimalah kaseh sayang ai di angin lalu

googled



kbai!


























notakaki: nak azam le at least 1 entry per week
hahahahahaha
tak mampooo nak azam 1 entry per day
takut tak terlunas
kikikikikikikikiki


1 comments:

Fhatin Amelia said...

selamatbercuti jugak ye :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...