FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

10 June 2014

Checklist Persiapan Raya 2014



salam semua
ada yang dah start menggelidik nak puasa dan nak raya?
ehhh, tak cakap orang lain pun
ai sendiri dah start terpikir-pikir pasal ramadhan dan syawal
terpikir sahur dan iftar nanti cemana
terpikir nak raya
aisehhhhhhhhhhhhh
patutnya banyak terpikir pasal nak lipat ganda amalan
tsk tsk tsk


okey ai nak share sumting ni...
ai ada checklist untuk raya uols

tadaaaaaaaaaaaaaaaaa...




hahahahahahaha
sius tiap tahun kena wat cam gini
supaya apa yang ai akan sopping kan tu nanti lebih terkawal


so uols ada e buat checklist cam gini?
hehehehehehehehhe



4 comments:

eRyn Kerinna said...

takde...
sebab semua dalam kepala... ecececececece.. hahahhahaha

Areena Fareesa said...

Mmg kna wat check list.. Huhu

Areena Fareesa said...

Elise.. siyes Mmg kna wat nih..

Huda Maisa said...

good sharing. x pernah fikir utk buat checklist. even ramadan nak berakhir sudah it still can be implement sbb i havent do any shopping yet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...