FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

13 June 2014

Inspirasi! Inspirasi! Inspirasi!




uols dah start cari baju raya ke?
hahahahahaha, tak abeh-abeh topik raya kannnnn
naseb la uols!


tak pe, mana tau kan...
ada yang baru nak menggagau bukak katup internet
pasal nak cari latest fashion raya 2014 kali ni?
hahahahahahaha
untuk yang seangkatan dengan ai
apakah fesyen yang paling 'in' untuk raya kali ni
meh ai share sedikit sebanyak 
tak le uols penat dan berhempas pulas dok tercarik-carik lagi kan

now yang ai tahu
baju yang tengah 'in' guna guipure lace 
atau lebih dikenali as prada lace







contoh fesyen yang paling win
ooohhhhh, drooling hoccay
tapi tak mampoo ai nak sarungkan ke badan fesyen ni
mampoo jelly melly je dari kejauhan
tapi  memang comel kan
mungkin tambah skali aura kate middleton tu kan
sius cantek sangattttttttt kat mata ai
simple tapi ada aura dia kan?
sapa tak setuju sudah
tetek ko sebelah
hahahahahahaha




ni sama lebih kurang pesen yang kate pakai
arggghhhhhhhh geram nengokkan
cantek
cantek
cantek
cantekkkkkkkk tak kak ton?
canteeekkkkkkkk
hihihihihihi




bikin kurung moden macam ni pun sweet je kan
top guna prada lace
bottom guna kain plain
ooohhh sweet sungguh
terimejin kalau ai pakai pun otometik sweet ajer
kikikikikikikikiki




masih pesen yang sama
tapi reben kat pinggang tu nalaaaaaaaa besar
dan top dan bottom pun pakai prada lace
kombinasi kaler pun lawa
garang dan menyerlah je bila dita von teese ni pakai
aisehhhhhhhh...jatuh cinta gakkkk kat pesen baju nih
tsk tsk tsk




yang ni kompemmm la ai tak buleh pakai kan
nak mampooooooooosssshhh pakai baju pesen berkemban macam ni?
tapi cantek la gown by givenchy dress nih
comel ajer kan? 


okey dah dapat inspirasi untuk baju raya uols?
jommm pi soping baju raya jommmmmm
hehehehehehehehe




1 comments:

Dyan The Quickers said...

serius lawa, baju yang last tuh, tapi kita tukar jadi bju kurung, kann??? :) tapi tak mampu ceq nak beli, konfem mahal punya..

done follow you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...